GreenSpeed Pharmacare

Onze diensten worden bijzonder gewaardeerd door verschillende apotheken in het Gooi. Inmiddels zijn we ervaren in het distribueren van medicijnen van apotheek naar particuliere cliënt,  klinieken en bejaardenhuizen. Met veel van de mensen waar we wekelijks bezorgen hebben we inmiddels een warme band opgebouwd.
We koelen de medicijnen die gekoeld vervoerd moeten worden in een speciale box, we kunnen met een mobiel PIN-apparaat afrekenen met uw cliënten, en via track-and-trace weet u precies waar uw pakketje zich bevindt. Als we eenmaal alle zendingen hebben afgeleverd ontvangt u een lijst per e-mail met daarop alle levertijdstippen en locaties. Efficcient, duurzaam en verrassend voordelig.

Onze cargobikes zijn voorzien van een laadbak van 180 liter, dus we kunnen in één route heel wat meenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *