Same Day Delivery

U wilt toch ook dat bestellingen uit uw webshop op de meest duurzame en klantvriendelijke manier bezorgd worden?

Bij GreenSpeed vinden we dat het allerbelangrijkst. Daarom doen wij al onze bezorgingen in de stad op de fiets en zorgen we door persoonlijk contact met de ontvanger dat we zo min mogelijk voor dichte deuren komen te staan. Dat is same day delivery bij greenspeedkoerier.nl

Vandaag besteld = vanavond in huis
Alle bestellingen uit uw webshop of winkel worden in onze fietskoerierssteden ’s middags geheel kosteloos opgehaald op de fiets. Wij bezorgen tussen 18:00 uur en 22:00 uur, wat betekent dat alle pakketten die ’s middags bij u worden opgehaald nog dezelfde avond bij uw klant in huis zijn! Maar dat niet alleen. Alle bestellingen die in ’s avonds en ’s nachts binnenkomen zijn direct de volgende avond in huis. En nog op de fiets bezorgd ook!

Volledige ontzorging
U kunt al uw pakketten bij GreenSpeed kwijt. Dus niet alleen uw same day leveringen, maar ook uw next day leveringen. Wij bezorgen in heel Nederland en zorgen ook dat uw pakketten naar het buitenland op de juiste plaats van bestemming komen. In onze steden bezorgen we uw pakketten op de fiets en daarbuiten verzorgen onze koeriers de bezorging in auto’s op groengas. Zo verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum.

Track & Trace
Consumenten ontvangen direct na aanmelding van een zending bij Greenspeed een email met informatie over het eerste bezorgmoment. Ook wordt in de email een code meegestuurd waarmee de status van de bestelling is op te vragen op GreenSpeed.

Niet thuis?
Uw klanten nemen super eenvoudig contact op met onze klantenservice via WhatsApp, live chat en telefoon als ze op het aangekondigde bezorgmoment niet thuis denken te zijn. In overleg met de klantenservice wordt dan gewoon een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. Dit kan bezorging bij de buren zijn, bezorging op een andere dag, of gewoon op een ander adres. We fietsen graag even om voor een blije klant!

Online pakketten aanmelden en volgen
Pakketten kunnen online bij ons worden aangemeld. Vanuit uw persoonlijke omgeving kunt u eenvoudig adreslabels printen, de status van uw zendingen volgen en is de complete verzendgeschiedenis inzichtelijk.

Ook gebruikmaken van same day delivery op de fiets?? Meld u nu aan met uw webshop.