Bezorgers gezocht

 

"ze denken goed met ons mee"
Hans van Commenee, apotheker
Greenspeed Fietskoerier Hilversum

Green Speed zoekt enthousiaste bezorgers van medicatie!

Welkom! Leuk dat je op onze website bent. Op deze pagina vertellen we je meer over werken bij Green Speed.

Green Speed is gestart in 2014 met de gedachte dat het lokaal bezorgen van medicatie voor de apotheek anders kan en moet. Niet met een diesel bestelauto de buurt in maar met een bezorgfiets. Groen, duurzaam, sympathiek en stukken handiger en sneller. Wat begon met één bakfiets en één klant is gegroeid naar 60.000+ bezorgingen per jaar voor vele apotheken in het Gooi en omgeving.

Als bezorger ben je veel buiten en rij je op een elektrische fiets. Je hoeft echt geen atleet te zijn of wielrenner die elk weekend tochten van 100 km maakt - helemaal niet nodig. Je bent wel een ‘buitenmens’; wandelingen in het bos of langs het strand, daar hou je van. En je schrikt natuurlijk niet van een regenbuitje…

Medicatie bezorgen is wat anders dan een pizza afleveren. Je bent als bezorger onderdeel van de zorg. En dat vraagt ook een bepaald soort mens. Een ‘mensen-mens’. De sociale kant van ons werk staat voorop. Het contact met de patiënten, met de verpleegkundigen en verzorgenden in de zorginstellingen en natuurlijk met de mensen in de apotheek speelt een grote rol. Je betekent iets voor een ander en dat geeft je voldoening.

Je bezorgt medicatie. En dat betekent dat je verantwoordelijk, betrokken en nauwkeurig bent.  Je moet bovendien goed kunnen organiseren. We hebben software op de fiets om de bezorgroutes te maken en navigatie om de adressen te vinden. Maar er komt meer bij kijken. Gedurende de dag heb je regelmatig contact met ‘jouw’ apotheek. Zo geef je een seintje wanneer iemand niet thuis is of je wordt door de apotheek gevraagd om tussendoor een spoedbezorging te doen. Geen werkdag is hetzelfde. ‘Schakelen’, assertief zijn, communiceren met verschillende partijen: dat komt allemaal bij het bezorgen voor Green Speed kijken.

Green Speed valt onder de CAO voor beroepsgoederenvervoer over de weg. Dit betekent dat het arbeidscontract conform deze CAO is opgesteld. Daar zit bijvoorbeeld doorbetaling bij ziekte in en een pensioenregeling. Het aantal uur per dag en het aantal dagen per week dat je werkt, is afhankelijk van de apotheek waarvoor je gaat bezorgen. Er zijn natuurlijk grote en kleinere apotheken. Het meeste werk zit in de middag maar houd er rekening mee dat je altijd aan het eind van de dag een zogeheten ‘veegrondje’ fietst met de laatste leveringen. Hoewel je dus een vaste starttijd hebt, is je eindtijd variabel en kan het later dan 18:00 uur worden.

Ook het aantal werkdagen is variabel. Twee, drie of vijf dagen bezorgen: dat behoort allemaal tot de mogelijkheden, afhankelijk van jouw wensen en onze behoeftes.

Ben je enthousiast en denk je dat dit een baan is die jou op het lijf is geschreven? Schroom niet, mail naar info@greenspeedkoerier.nl en we reageren snel. Hebben we samen de indruk dat we een goede match zijn? Je fietst dan een middagje met een ervaren bezorger mee om ons werk uit eerste hand te ervaren. Zo beleef je de sfeer, krijg je een optimale indruk en ontdek je precies hoe een werkdag van een Green Speed-bezorger eruitziet. Tot snel!

 

 

 

 


Wij bezorgen o.a. in Amersfoort, Amsterdam, Bussum, Naarden, Nijkerk, Laren, Huizen en Hilversum: menu website maken